Byorganisk til Spis din By konference

Miljøpunkt Amager havde i dagene 18., 19. og 20. september 2014 arrangeret en konference for diverse grønne organisationer i København som interesserer sig for urban farming.

panel
Oliver Maxwell fra Bybi, Andreas Just Vedgren fra Amager Vest Lokaludvalg og Morten Kabel, Teknik- og Miljøborgmester i København i debatpanel på konferencen lørdag formiddag den 20. september 2014

Personer fra Byorganisk deltog i nogle workshops og ekskursioner og så havde vi en stand ved markedsarrangementet lørdag eftermiddag.

stand1

Der var mange  af deltagerne på konferencen der interesserede sig for kompost og kompostering – måske ikke overraskende da kompostmateriale fra byerne utvivlsomt vil blive en væsentlig del af dyrkningsgrundlaget, hvis vi skal forestille os dyrkning af fødevarer i byerne i større stil.

Vi havde medbragt forskellige konkrete afkast af vores arbejde med det byorganiske projekt – eksempelvis køkkenskrald, kompostorme, kompost, planter helt eller delvis dyrket i kompost.
Det var en god oplevelse at snakke med andre der også arbejdede med at fremme ressourcebevidsthed – så tak til arrangørerne:
Eat Your City