Kompostering er et naturligt led i en fødevarerstrategi

I dagbladet Politikens kronikken 6.april 2014
Under overskriften:
Fødevarer er en vigtig ingrediens i storbylivet
Københavns kommune bør implementere en seriøs fødevarestrategi i byplanlægningen.”
skriver MILLE RENÉE LARSEN, kandidatstuderende, landskabsarkitektur, Københavns Universitet om behovet for en mere bevist fødevarerstrategi i København.
Mille R. Larsen beskriver eksempler på hvad man gør i andre storbyer rundt omkring i verden for at fremme en mere bæredygtig fødevarestrategi.
Følgende citat fra kronikken er lidt interessant i sammenhæng med vores projekt:

”…Efterforbruget handler om genanvendelse og kompostering, der blandt andet indebærer, at man vil øge omfanget af steder, der aftager køkkenaffald, som newyorkerne selv sorterer derhjemme, og omdanner det til ny kompostjord…”

Artiklen kan læses her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA