Center Nørrebro

Thorupsgade 8
2200 København N

Idrætshusets køkken og cafe

Hørsholmsgade 20
2200 København N

Offside køkken, cafe og gartneri

Prinsesse Charlottes Gade 28
2200 København N

Relæ og Manfreds

Jægersborggade 24
2200 København N

Thorupgaardens cafe og kantine

Thorupgade 8
2200 København N

Askovfonden

Korsgade 60
2200 København N

Københavns Madhus

Bastbygningen
Ingerslevsgade 44
1705 København V
Thorupgårdens køkken

"Jeg har valgt at støtte op omkring Byorganisk, da jeg som daglig leder af køkkenet på Bocenter Nørrebro Thorupgården og vicepræsident for Køkkenchefernes Forening Danmark, mener det er vigtigt, at arbejde med så friske råvarer som muligt. Samtidig er det af stor betydning, at man bruger råvarer fra lokalområdet.
At Nørrebro ikke ligefrem bugner af leverandører, kan man vel ikke skjule, men så meget bedre er det, når ildsjæle som Gartneri Offside dukker op med en fantastisk ide. At bytte organisk affald fra Nørrebros køkkener med brugbare råvarer af høj kvalitet.
Som daglig leder af et køkken, der til dagligt bespiser sindslidende voksne i alderen fra 25 og opefter, har det en afgørende betydning, at kosten er god, sund og nærende. Det er derfor, det er et super tiltag, at kunne få friske krydderurter, grønsager og frugt der kan være med til at dække lidt af dagens forbrug. Ligesom Gartneriet ofte kommer med grønsager og urter, der ikke kan fås i de virksomheder, der normalt handles med.
Og sidst men ikke mindst, skaber Byorganisk muligheden for nye arbejdspladser til personer, der mangler en ny start på livet.
Man kan kun have ”Tommelen up” for et sådan tiltag."

Allan Sonn